Каталог товарів

Нові тахеометри Sokkia iX-1200, iX-600 — повноцінне та продуктивне рішення виробничих задач

Категорії

Sokkia анонсувала випуск нових роботизованих тахеометрів iX-1200, iX-600. 

Серії роботизованих тахеометрів Sokkia iX-1200, iX-600 — геодезичне обладнання професійного рівня. 
Інтеграція з польовими контролерами, програмним забезпеченням та GNSS-приймачами дозволяє отримати повноцінне рішення виробничих завдань. 
Високовиробничі технології, які закладені в конструкцію тахеометрів, забезпечують стійке відстеження призми. Завдяки поєднанню оптичних датчиків та ультразвукових моторів, технологія UltraTrac™ допомагає користувачу залишатися на призмі. Таким чином зменшується час простою через необхідність повторного захвату призми, навіть у динамічних умовах роботи. 
В системі також є опція дистанційного керування RC-PR5A на вісі призми, тому користувач може швидко та просто відновити з'єднання між тахеометром та призмою.
Досвідчені користувачі можуть легко перемикатися на більш доцільну технологію — вимірювання тахеометром інтегровані з GNSS-вимірюваннями завдяки додатковому оновленню до технології Hybrid Positioning™. 

Роботизовані тахеометри iX можуть використовуватися із польовими контролерами SHC6000 та програмним забезпеченням MAGNET Field для забезпечення оптимальної продуктивності.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*