Каталог товарів

TOPCON Thermal Mapper для контролю температури асфальтобетонної суміші під час укладання

Категорії

Topcon Positioning Group випустила новий продукт Thermal Mapper, призначений для робіт з укладання асфальтобетону. Він призначений для контролю температури суміші під час укладання та оперативного виявлення відхилень температури. Дане рішення допомагає підвищити якість дорожнього покриття і прискорити дорожньо-будівельні роботи.
Такий підхід є гарантією того, що у майбутньому не виникнуть проблеми, пов’язані з якістю дорожнього покриття. Система корисна для оцінки результатів роботи і здатна забезпечити передачу точних звітів, відповідно до встановлених вимог. Інструмент відрізняється точністю визначення координат контрольованих ділянок. Для цього використовується технологія позиціонування в режимі реального часу (RTK).

Thermal Mapper, в процесі укладання суміші, фіксує показання термодатчиків, встановлених на асфальтоукладач, і представляє результати у візуальній формі, в режимі реального часу. Це дозволяє операторам наочно бачити, чи знаходиться температура суміші під час укладання у заданому робочому діапазоні, та чи не виходить вона за межі допустимих значень, встановлених у технічних вимогах.

У системі також передбачена функція створення файлів для передачі даних, які можна завантажити за допомогою інтерактивного модуля Pavelink, хмарно програмного рішення Topcon для робіт з укладання асфальту, який відповідає вимогам стандарту DOT.

“Pavelink дозволяє підрядникам контролювати весь робочий процес укладання асфальтового покриття, включивши в єдину систему асфальтобетонний завод, дозувальний пристрій, самоскиди, асфальтоукладачі і дорожні котки. Об’єднуючи усі ланки процесу в єдину систему, пристрій забезпечує підряднику повний контроль над проєктами в режимі реального часу і дозволяє виправляти недоліки по мірі їх виникнення, а не потім. Як це зазвичай робиться при застосуванні традиційних методів контролю. Сьогодні, впроваджуючи у робочий процес систему теплових датчиків, ми надаємо підрядникам більше ресурсів для виконання вимог, що встановлюються у сучасних умовах”,

– заявив старший віце-президент і генеральний директор підрозділу бізнес-будівництва Topcon Мюррей Лодж (Murray Lodge).

Джерело: www.https://mcet.com.ua

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*