Каталог товарів

Topcon оголошує про угоду OEM з GOMACO

Категорії

Topcon Positioning Group оголошує про укладення угоди з виробником GOMACO Corporation щодо надання систем 3D-контролю для своїх машин. GOMACO безпосередньо пропонуватиме компоненти для нових та існуючих систем, включаючи машини для бордюрів та жолобів, бетоноукладальники зі ковзаючими формами, розсипні/розкидувачі та тримери.

«Постачальники обладнання мають значний вплив на рішення щодо купівлі засобів керування машинами, GOMACO має сильну клієнтську базу, яка може отримати вигоду від систем укладання тротуарної плитки Topcon 3D», — сказав Brian Lingobardo, старший менеджер продуктів для укладання бруківки з керуванням машинами. «GOMACO запропонує вбудовані 3D-компоненти, які найкраще відповідатимуть потребам клієнта, включаючи унікальну систему Millimeter GPS від Topcon»  .

«Для таких застосувань, як бордюри та водостічні жолоби, Millimeter GPS пропонує найкраще, найпростіше рішення з високою точністю та продуктивністю», — сказав Брайан Лінгобардо, менеджер Topcon 3D з систем дорожнього будівництва. «GOMACO має зростаючу команду підтримки та обслуговування 3D, а в поєднанні з досвідом навчання GPS, обслуговуванням та підтримкою дилерів Topcon — клієнти отримають підтримку від обізнаного партнерства, яке може підвищити продуктивність укладання бруківки від початку проєкту до завершення».

Боб Леонард, менеджер з продажу GOMACO, сказав: «Наше партнерство з Topcon є чудовою можливістю для нас представити їхню 3D-технологію для підрядників з укладання бордюрів, жолобів та тротуарної плитки, які хочуть перейти на безстрункове мощення. Це дозволить нам запропонувати нашим клієнтам рішення Topcon для машинного керування».

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*