Каталог товарів

Topcon підтримує наступне покоління геодезистів, спонсоруючи програму Get Kids into Survey Ambassador Hub

Категорії

ЛІВЕРМОР, Каліфорнія - 20 лютого 2024 р. - Компанія Topcon Positioning Systems розширила підтримку проєкту Get Kids into Survey (GKiS), ставши єдиним спонсором Global Brand Ambassador Hub. Нова платформа забезпечить комплексний набір ресурсів для бренду проєкту, глобальної спільноти волонтерів, які відвідують школи, щоб популяризувати геодезію як кар'єру та знайомити учнів з геодезичною та геопросторовою галузями.

Get Kids into Survey розпочався у 2017 році, коли засновниця проєкту Елейн Болл створила плакат, який геодезисти могли використовувати для пояснення своєї роботи дітям. Відтоді проект продовжує демістифікувати роботу геодезистів для молодої аудиторії за підтримки індустрії, яка добре розуміє необхідність залучення наступного покоління геодезистів.

Спонсорство є останнім кроком у багаторічній підтримці GKiS з боку Topcon. Центр дозволить GKiS розробляти та розміщувати ресурси для глобальної мережі Амбасадорів, які вони зможуть використовувати під час участі у ярмарках вакансій, проведення семінарів та освітніх заходів у більш ніж 30 країнах світу.

Спонсоруючи домашній проект GKiS, Topcon також матиме власного унікального мультиплікаційного персонажа GKiS, Юмі - ніндзя з опитувань Wildcat. Юмі стане обличчям бренду Topcon для молодих геодезистів-початківців і отримає свій власний персонаж у блозі GKiS.

Майкл Гомес (Michael Gomes), віце-президент з питань сталого розвитку та глобальної КСВ компанії Topcon, сказав «Геопросторова та будівельна галузі страждають від критичної нестачі кваліфікованої робочої сили, що обмежує зростання. Тому дуже важливо, щоб ми підвищували обізнаність та розуміння геодезії як потенційного кар'єрного шляху для молодих людей. Спонсоруючи Ambassador Hub, ми прагнемо підвищити престиж геодезії та будівельних робіт в освітніх закладах і забезпечити процвітаюче майбутнє для цієї галузі, яку ми любимо».

Дослідження компанії Topcon показало, що майже третина керівників будівельних компаній по всій Європі визначили дефіцит навичок як одну з основних проблем, з якими вони стикаються під час реалізації проектів, частково через те, що більш досвідчені працівники залишають галузь у поєднанні з нестачею нових кадрів. Get Kids into Survey - це лише один із прикладів інформаційно-просвітницьких та освітніх програм, необхідних для зміни цієї тенденції.

Елейн Болл, співзасновниця Get Kids into Survey, сказала: «Проект GKiS має на меті відкрити молодим людям очі на геопросторову та геодезичну галузі та показати, що це захоплюючі, перспективні та технологічні професії. Підтримка Topcon була неоціненною у розвитку GKiS від першого плакату до глобальної мережі послів та ресурсів, а новий центр надасть їм доступ до високоякісних ресурсів, які допоможуть їм стати найкращими пропагандистами геодезії серед молоді». Для отримання додаткової інформації про Topcon відвідайте: www.topconpositioning.com. Для отримання додаткової інформації про кампанію «Залучайте дітей до участі в опитуваннях» відвідайте: www.getkidsintosurvey.com.

Про компанію Topcon Positioning Systems
Topcon Positioning Systems - провідний розробник, виробник і дистриб'ютор прецизійних вимірювальних систем і рішень для світових ринків будівництва, геопросторових технологій і сільського господарства. Штаб-квартира Topcon Positioning Systems знаходиться в Ліверморі, Каліфорнія, США (topconpositioning.com, LinkedIn, Twitter, Facebook, Instagram). Європейський головний офіс компанії знаходиться в Зотермеєрі, Нідерланди. Акції корпорації Topcon (topcon.com), заснованої в 1932 році, торгуються на Токійській фондовій біржі (7732).

Про Get Kids into Survey
Заснована в 2017 році в Харрогейті, Північний Йоркшир, Get Kids into Survey має на меті надихнути наступне покоління геодезистів у всьому світі, надаючи освіту та ресурси з усіх геопросторових питань. Для отримання додаткової інформації, будь ласка, відвідайте www.getkidsintosurvey.com

Контакт для преси:
Staci Fitzgerald
Topcon Positioning Systems
corpcomm@topcon.com
+1 925-245-8610

 

Рекомендовані товари
Швидке замовлення

Новий електронний тахеометр SOKKIA iM-55

 Новий електронний тахеометр SOKKIA iM-55 прийшов на зміну електронному тахеометру СХ-55.

Швидке замовлення

Sokkia представляє новий приймач GCX3!
GCX3 оснащений новою антеною, виконаної за технологією POST2 ™, яка покращила позиціонування завдяки здатності приймати сигнали не тільки існуючих систем.

Швидке замовлення

Виняткова універсальність у компактному дизайні

Sokkia GRX3 менший, легший і оснащений найсучаснішою технологією GNSS у конструкції, створеної для того, щоб витримувати найсуворіші польові умови.

 

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*