Каталог товарів

Topcon Positioning Systems оголошує про придбання Satel Oy (Фінляндія, Сало)

Категорії

ЛІВЕРМОР, Каліфорнія – 20 червня 2023 р. – Topcon Positioning Systems оголошує про придбання Satel Oy (Фінляндія, Сало), провідного світового експерта та інноватора в галузі бездротових технологій. Satel розробляє, виробляє та пропонує високоякісні рішення для підключення, які забезпечують безпечні, критично важливі з’єднання, використовуючи найкращі характеристики різноманітних комунікаційних технологій для різних випадків використання.

«Після понад 20 років роботи з Satel ми дуже раді цьому придбанню, яке ми бачимо як критичний компонент для майбутнього наших високоточних рішень позиціонування», — сказав Рей О'Коннор, президент і генеральний директор Topcon Positioning Systems. «У міру того як наші продукти та послуги еволюціонували від окремих інструментів вимірювання до завершених багатовузлових рішень автоматизації робочого процесу, значення передових комунікаційних технологій зросло. Завдяки цьому придбанню ми можемо забезпечити довгостроковий доступ до ключового технологічного компонента нашого портфоліо сьогодні та в майбутньому».

Рішення Satel пропонують критично важливе підключення для найвибагливіших промислових додатків, як на суші, так і в морі, від розподілу електроенергії до вітряків, від точного землеробства до портових кранів, від метеостанцій до гоночних автомобілів і від інформації про пасажирів у реальному часі до систем спостереження.

Щоб забезпечити безперервність бізнесу, голова правління Satel д-р J.T. Bergqvist залишиться на своїй посаді. Генеральний директор компанії, пан Markus Kantola, продовжить керувати компанією разом зі своєю поточною командою керівництва.

«Ми дуже пишаємося лідируючою позицією, яку Satel зайняв у сфері комунікаційних технологій, сильною командою в Сало (Фінляндія) і чудовими відносинами з нашою глобальною мережею спеціалізованих дистриб’юторів із доданою вартістю та OEM-партнерами», — сказав J.T. Bergqvist . «Власник Topcon запропонує захоплюючий плацдарм для прискорення реалізації нашого бачення критично важливого підключення, тісно інтегрованого та адаптованого до найвибагливіших додатків та умов».

«Ми визнаємо та цінуємо глобальне технологічне лідерство, яке Satel створила, будучи постачальником агностиків для широкої мережі дистриб’юторів і клієнтів у різноманітних сферах застосування», — сказав O’Connor. «Ці відносини є основою передового досвіду та успіху компанії. Ми сповнені рішучості переконатися, що вони можуть продовжувати працювати незалежно, щоб гарантувати успішне продовження обслуговування широкого кола клієнтів за допомогою найкращих у галузі рішень».

Для отримання додаткової інформації про системи позиціонування Topcon відвідайте topconpositioning.com. Щоб дізнатися більше про Satel Oy та всю лінійку бездротових мереж і рішень для підключення, відвідайте satel.com.

Про Satel
Satel — це фінська глобальна радіотехнологічна компанія, яка займає передову позицію в розробці та виробництві різноманітних критично важливих мультитехнологічних модулів зв’язку, які дозволяють розвивати промислові автономні системи. Його передові радіотехнології покладаються на екосистеми точного позиціонування, будівництва, видобутку корисних копалин і геодезії, серед інших вимогливих галузей.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*