Каталог товарів

Topcon розширює портфоліо будівельних приладів за допомогою LN-50

Категорії
Ця стаття була оновлена 10 10 2023

Topcon Positioning Systems оголошує про запуск LN-50 , останнього доповнення до сімейства приладів LN layout navigator. Призначений як доступне та просте у використанні рішення для цифрового компонування, LN-50 має радіус дії 50 метрів (164 фути) у порівнянні з повнофункціональним LN-150 з більшим радіусом дії, який продовжує залишатися основою портфоліо роботизованих навігаторів Topcon. Новий LN-50 розроблений спеціально для будівельників, механіків, електриків, сантехніків, бетонних підрядників та інших — незалежно від їхнього досвіду роботи з цифровими технологіями — для досягнення високошвидкісної точності при вимірюванні та плануванні, зменшуючи ризик помилок, які можуть призвести до дорогої переробки.

LN-50 працює виключно з програмним забезпеченням Topcon Digital Layout для будівництва будівель. Програмне забезпечення сумісне з налаштуваннями програмного забезпечення CAD і BIM і може використовуватися з плагіном Point Manager для Autodesk Revit або AutoCAD. «Просте у використанні програмне забезпечення Digital Layout керує 3D-лазером і робить його «розумним», щоб користувач міг розміщувати точки будівлі або сантехнічні муфти і робити це ефективно».

Завдяки цій системі компанії можуть братися за більші проєкти або навіть просто пришвидшити розмітку проєктів, які вони мають в книгах».

LN-50 спочатку доступний через спеціалізованих дилерів в Америці та через канали продажу в Європі.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*