Каталог товарів

Topcon запускає просте у використанні програмне забезпечення Digital Layout

Категорії

ЛІВЕРМОР, Каліфорнія – 20 квітня 2023 р. – Topcon Positioning Systems представляє Digital Layout, просте, легке у використанні програмне забезпечення для будівництва будівель, яке дозволяє більшій кількості підрядників використовувати робочий процес цифрового макета для підвищення ефективності, точності та продуктивності. Програмне забезпечення розроблено для того, щоб забезпечити явну конкурентну перевагу в будівельній індустрії, що швидко розвивається, для генеральних підрядників, бетонних підрядників, підрядників з механіки, електрики та сантехніки, металургійних компаній, компаній з пожежогасіння тощо. Це економічне польове програмне забезпечення для будівництва будівель, створене для того, щоб допомогти новачкам і досвідченим користувачам технології цифрового макетування, працює в поєднанні з 3D-лазером — Topcon LN — або роботизованими тахеометрами Topcon GT або SOKKIA iX, забезпечуючи крок за кроком посібник із оптимізації процедур і робочих процесів.

«З огляду на сучасні проблеми на робочому місці, підрядникам потрібен найкращий і найпростіший спосіб розбивки. Topcon забезпечує це за допомогою цього програмного забезпечення, призначеного для застосування в будівництві», — сказав Рей Кервін, директор із глобального планування продукції Topcon. «Це призначено як цінний інструмент, який принесе користь широкому спектру професій і професіоналів з різними технологічними навичками — зручний для всіх будівельників», — сказав він.

«Багато хто досі виконує розбивку за допомогою традиційних методів струни та стрічки або ротаційних нівелірів, і їм зручно користуватися інструментами, з якими вони знайомі. Ті, хто зробить крок до використання унікального 3D-лазера Topcon, побачать, що це легкий перехід, який тепер може дозволити одній людині завершити роботу з проєкта, для виконання якої раніше потрібні були дві або три людини. Для новачків або досвідчених у використанні роботизованих тахеометрів вони побачать ефективність інтуїтивно зрозумілих функцій Digital Layout. Підвищення продуктивності призводить до підвищення прибутковості, що в кінцевому підсумку допомагає компенсувати нестачу робочої сили та мінімізувати час навчання для нових працівників».

Крім того, програмне забезпечення можна використовувати з плагіном Point Manager для Autodesk Revit або AutoCAD для створення точкових файлів в офісі та безперешкодного перенесення готових даних назад у програмне забезпечення для проєктування. Він сумісний з робочими процесами 2D, 3D і BIM і підтримується операційними системами Microsoft Windows і Android. Користувачі можуть легко створювати PDF-звіти в режимі реального часу, щоб узагальнювати хід роботи для зацікавлених сторін. Також включено веб-сервіс Topcon MAGNET Enterprise, що дозволяє користувачам легко обмінюватися даними між офісом і полем.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*