Каталог товарів

3D система нівелювання TOPCON TWIN GPS на грейдері SDLG G9165F

Категорії

На грейдер SDLG G9165F було встановлено 3D систему нівелювання від Topcon в комплектації з TWIN GPS антеною яка дозволяє визначати поточне орієнтування машини до початку її руху, а також враховувати кут атаки відвала, якщо він нахилений вперед відносно вертикальної площини.  Автоматична система 3D ГНСС для клієнта була реалізована в однощогловому виконанні але з подвійною антеною GNSS, це унікальне рішення від Topcon, так звана TWIN Antenna (слово TWIN в перекладі з англійської означає «подвійний, парний») завдяки цьому у клієнта на відвалі не буде двощоглового виконання, що являється громізким та сильно обмежує можливості руху відвалу, двощоглове виконання не таке популярне. Підготовка для встановлення щогли була виконана для двох сторін, виходячи з особливостей ділянки робіт, оператор машини може легко встановити щоглу на ліву або праву сторону відвала. 

В залежності від задач в майбутньому 3D система нівелювання TOPCON TWIN GPS може працювати під керуванням роботизованого тахеометра TOPCON,  для цього не потрібно модернізовувати саму систему, так як опція роботи від роботизованих тахеометрів вже активна та являється безкоштовною для всіх систем TOPCON GPS. При цьому автоматична система 3D LPS забезпечує максимально можливу точність роботи машини. Роботизований електронний тахеометр, що використовуються у складі системи 3D LPS на грейдері може застосовуватися для вирішення традиційних геодезичних задач на будмайданчику. Завдяки функціям автоматичного пошуку та супроводу цілі, роботизований тахеометр може забезпечити виконання геодезичних робіт однією людиною, що керує інструментом дистанційно.
На грейдері переналаштування системи нівелювання при роботі від GNSS чи LPS займає орієнтовно 5-10 хв оператором машини. Достатньо тільки вибрати одну з попередньо створених конфікурацій GNSS чи LPS на панелі системи та встановити на щоглі призму 360° чи GNSS антени, і гредер готовий до роботи.     

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*