Каталог товарів

Пілот Формули-3 розповість про нові технології відновлення дорожнього покриття Topcon

Категорії

Пілот Формули-3 Джеймс Роу-молодший приєднається до Topcon на CONEXPO-CON/AGG 2020, щоб поділитися своїми поглядами на те, як технологія відновлення дорожнього покриття допомагає зробити траси рівнішими для швидких і безпечних перегонів.
Система SmoothRide включає в себе сканування наявної поверхні з подальшим перетворенням даних в 3D моделі, які використовуються для створення файлів управління машиною під час фрезерування, укладання й ущільнення.
Технологія Topcon нещодавно використовувалася для відновлення дорожнього покриття Гран-прі Сингапуру, гоночних треків Spring Mountain у Лас-Вегасі та злітно-посадкових смуг аеропорту Франкфурта у Німеччині, а також інших великих проектів, які потребують жорстких допусків.
Ще одна нова технологія укладання – Pavelink – яка може бути поєднана з наявними рішеннями Topcon, такими як SmoothRide, також буде доступна на CONEXPO. Це хмарний мобільний додаток для організації робочого процесу з укладання асфальтового покриття, що об’єднує асфальтобетонні заводи, самоскиди, офіс компанії та майданчик де безпосередньо відбувається укладання.
Крім щоденних обговорень з відвідувачами стенда Topcon протягом тижня на виставці CONEXPO, Роу також проведе спеціальний “трековий чат” про укладання й перегони, на стенді, 12 березня, о 14:00.

Джерело: www.https://mcet.com.ua

( 1 )
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*