Каталог товарів

Наша компанія отримала офіційний статус дилера компанії TinyMobileRobots

Категорії

З радістю повідомляємо, що наша компанія отримала офіційний статус дилера компанії TinyMobileRobots в Україні.

Компанія TinyMobileRobots спеціалізується на високоточних, надійних роботах для зовнішнього використання, які виконують розмітку та розбивку ліній та точок. Компанія пройшла навчання у світі геодезії з її вимірюваннями з точністю до міліметрів, і впровадили цю точність у робототехнічному середовищі.

І нженери-робототехніки в компанії TinyMobileRobots поєднують передове програмне забезпечення для робототехніки зі штучним інтелектом і високоточними технологіями землевпорядної галузі. Щоб забезпечити надійну та міцну технологію, використовують перевірені технології з інших галузей. Мета компанії завжди полягає в тому, щоб перетворити науково-технічну еволюцію в значущі рішення для наших клієнтів.

Компанія розташована поблизу найбільшого у світі центру робототехніки. Поруч розташовані понад сто робототехнічних компаній які працюють разом, щоб максимально використати величезний потенціал робототехніки.

Компанія TinyMobileRobots базується на понад 10-річному досвіді консультування та досліджень генерального директора Єнса Педера Крістенсена, який брав участь у міжнародних дослідницьких проєктах для європейських органів влади та приватного бізнесу.

  1. Знання - Можливості роботів базуються на глибоких знаннях у сфері робототехніки, позиціонування, автоматизації та зручності використання.
  2. Досвід - Те, що робить компанія, базується на +10-річному досвіді консультування та досліджень у галузях автоматизації, геодезії та інфраструктури.
  3. Технології - Точні технології, позиціонування, GPS, GNSS, робототехніка, UI/UX оптимізація… Роботи поєднують низку технологій, щоб запропонувати найкращий результат для розмітки та розбивки.
  4. Сервіс - Перетворення технологій на значущі рішення для клієнтів означає, що ми повинні бути ближчими до клієнтів. Потреби клієнтів визначають наші пріоритети.

Якщо Вас зацікавили компактні роботи для розмічання ліній ви можете звернутись за телефонами +38 067 234 11 55,
+38 063 816 06 06 до наших спеціалістів за більш детальною інформацією або звернутись до нашого офісу за адресою м.Київ, проспект Відрадний 95-Г, оф.300.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*