Каталог товарів

MC-Mobile

Категорії

Потроїть ефективність операторів вашого компактного обладнання
Ми об’єднали ключові технології від геодезії та керування машинами, щоб підвищити ефективність, скоротивши час очікування та потреби в персоналі для ваших малих і середніх проєктів на будівельних майданчиках. Topcon MC-Mobile надає вам усе необхідне для компонування та проєктування на місці для створення ваших завдань і перевірки результатів.
Дисплеї та інші компоненти створені для легкого спільного використання між багатьма машинами у власному чи орендованому парку. Ці деталі також можна переміщати з віхи роверів для перевірки рівня/макету до машини та назад.

Перевага MC-Mobile від Topcon
MC-Mobile є модульним, швидким у навчанні та простим у використанні. Він використовує один інтерфейс для покращення управління ресурсами та оснащення операторів для виконання робіт, які раніше вимагали трьох осіб: геодезистів, операторів обладнання та контроль. Є рішення MC-Mobile для багатьох марок і моделей міні-екскаваторів.

MC-Mobile: рішення робочого процесу 3-в-1
MC-Mobile поєднує в собі технологію управління машиною та геодезичні виміри, щоб оператори компактного обладнання могли вимірювати, проєктувати та будувати робочі місця за допомогою однієї системи.

 

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*