Каталог товарів

Topcon анонсує платформу MC-X та рішення для керування машиною MC-Max

Категорії

ЛІВЕРМОР, Каліфорнія – 11 листопада 2021 р. – Topcon Positioning Group анонсувала своє рішення для керування машиною MC-Max. MC-Max, заснований на платформі керування машиною MC-X і підтримується Sitelink3D — хмарною екосистемою керування даними в режимі реального часу, — це масштабоване рішення для середовищ важкого обладнання змішаного парку. Він розроблений для адаптації до потреб керування машиною та інтеграції даних власників у міру розширення парку та робочих процесів.

MC-Max збільшує потужність обробки, швидкість, точність, універсальність та надійність; може бути встановлений на повний спектр бульдозерів та екскаваторів, використовуючи однакові базові модульні компоненти. Сучасні оновлені інтерфейси користувача та продукту були розроблені на основі реальних програм та відгуків клієнтів та забезпечують спрощений та захоплюючий досвід користувача, що дозволяє операторам легко вивчати систему.

«З MC-Max ми створили гнучке рішення, яке може продовжувати розвиватися в міру розширення потреб та можливостей підрядника», — сказав Jamie Williamson, виконавчий віце-президент Topcon Positioning Group. «Це нове рішення забезпечує покращену масштабованість та точність у польових умовах. Пропонує власникам бізнесу інтеграцію даних у реальному часі, підключення та можливості керування ресурсами в усьому робочому процесі».

Рішення MC-Max пропонує гнучкі монтажні рішення, а також додаткове автоматичне керування лезом та ковшем для різноманітних машин. Система також надає повний набір технологій позиціонування, починаючи від керування ухилом та закінчуючи лазером, GNSS, роботизованим тахеометром та системами GPS Millimeter.

MC-Max надає менеджерам проєктів можливість переглядати в режимі реального часу положення машин, діяльність та прогрес на місці, а також сумісний із широким спектром систем зв’язку на місці.

Платформа
Topcon MC-X Платформа Topcon MC-X робить керування машиною простим у використанні та доступним для всіх підрядників. Платформа об’єднує змішані флоти, взаємодіючи з кількома версіями 3D-MC, забезпечуючи підключення до Sitelink3D і використовуючи переваги можливостей кількох сузір’їв антен GNSS.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*