Каталог товарів

3D система нівелювання TOPCON на дорожній фрезі Wirtgen W210XP

Категорії

Було виконано монтаж 3D системи нівелювання Topcon під керуванням роботизованого тахеометра Topcon GT-1201 (1"). Підключення до машини було виконано за допомогою штатної системи нівелювання Wirtgen Level Pro. У разі спільної роботи двох систем, підключення 3D компонентів Topcon здійснюється безпосередньо в CAN шину фрези та забезпечує тим самим найбільш глибоку інтеграцію. При такому підключенні, автоматичне керування положенням барабана здійснюється повністю штатною системою нівелювання фрези, при використанні комплексної 3D інформації про своє положення від системи 3D Topcon. 
Електронний роботизований тахеометр Topcon GT-1201
Роботизований електронний тахеометр, що використовуються у складі системи 3D LPS на дорожній фрезі буде застосовуватися для вирішення традиційних геодезичних задач на будмайданчику. Завдяки функціям автоматичного пошуку та супроводу цілі, роботизований тахеометр може забезпечити виконання геодезичних робіт однією людиною, що керує інструментом дистанційно.
В системі використовується тахеометр Topcon серії GT, то для дистанційного керування приладом на відстанях до 600 метрів використовується унікальна технологія Topcon LongLink.

Купити 3D систему нівелювання TOPCON для дорожніч фрез
Ви можете придбати 3D систему нівелювання TOPCON для дорожніч фрез у офіціного дилера TOPCON SOKKIA за найкращою ціною як для приватних осіб так і для юридичних компаній по безготівковому перерахунку з ПДВ. Для того щоб замовити 3D систему нівелювання TOPCON для дорожніч фрез у офіціного дилера TOPCON SOKKIA, Ви можете скористатися наступними методами: зателефонувати за одним із номерів +380672341155, +380679900505, написати листа на електронну пошту mail@ukrgeomc.com або завітати до нашого торгового залу за адресою м. Київ, проспект Відрадний 95Г, оф. 303. За номером телефону +380672341155 також працюють Viber, WhatsApp, Telegram, Signal. Доставка та монтаж 3D система нівелювання TOPCON для дорожніч фрез здійснюється по м.Київ, а також по всій Україні (Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кропивницький, Кіровоград, Кривий Ріг, Луцьк, Львів, Маріуполь, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці та ін.) безкоштовно.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*