Каталог товарів

Topcon анонсує варіанти сумісності 3D-контролю машини для екскаваторів Caterpillar

Категорії

ЛІВЕРМОР, Каліфорнія — 26 квітня 2022 р. — Topcon Positioning Group оголошує про нову можливість для користувачів екскаваторів Caterpillar наступного покоління використовувати функції керування машиною Topcon 3D разом із функціями Cat Assist. Завдяки новій сумісності системи Topcon 3D Excavator System із встановленими на заводі датчиками Caterpillar NGH клієнти зможуть спростити встановлення системи Topcon aftermarket в існуючі системи 2D екскаваторів Caterpillar у співпраці з дилерами Topcon та Caterpillar.

Jamie Williamso, виконавчий віце-президент Topcon, сказав: «З огляду на підвищений тиск на продуктивність і точність, а також потребу галузі в кваліфікованих операторах, рішення є своєчасним. Клієнт отримає переваги системи Topcon 3D Excavator System та функцій Caterpillar Assist, які працюють разом. Після того, як користувач ознайомиться з комбінованою системою, йому буде легко стати більш продуктивним оператором».

Система Topcon розроблена для забезпечення динамічного розташування ковша на екрані в режимі реального часу та перегляду дизайну, що дозволяє оператору швидше та точніше зрізати ухил. Оператор може створювати, вирізати та перевіряти поверхні прямо з кабіни. Разом із автоматизацією стріли та ковша Caterpillar оператори можуть виконувати якісну роботу протягом усього дня з меншою втомою.

Інформацію про сумісну марку та моделі для встановлення можна отримати через дилера Topcon в Україні ТОВ "УКРГЕО-ПРОЕКТ МС".

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*