Каталог товарів

2D система нівелювання TOPCON System 5 на бульдозері CAT D6K2

Категорії

Було виконано монтаж автоматичної системи нівелювання Topcon 2D System 5 на бульдозері CAT D6K2.

Ідеальний комплект автоматичної системи нівелювання для виконання робіт на великих площадних територіях. В комплекті з системо було поставлено високоякісний ротаційний нівелір Topcon RL-200 2S + LS-100D. Завдяки даному ротаційному нівеліру, клієнт зможе працювати на відстані від прилада до 550 метрів та зможе закрити територію діаметром 1100 метрів з точністю ± 3 мм на 100 метрів. Для роботи на ділянці без перешкод ротаційний нівелір Topcon RL-200 2S буде встановлюватись на надійний елеваційний штатив NEDO Jumbo 210530 виробника з Німеччини Nedo GmbH & Co. KG. Міцна конструкція штатива Jumbo 210530 дозволяє використовувати ротаційний нівелір для систем управління будівельною технікою, без вібрації навіть у вітряну погоду. Велика робоча висота з 1,18 до 3,10 м гарантує, що лазерний промінь не буде знаходитись у тіні будівельних машин чи інших перешкод. Посилений редуктор гарантує додаткову довговічність та менший знос навіть при безперервному використанні. Непрямий редуктор може легко перемістити ротаційний нівелір на необхідну робочу висоту.

Купити 2D систему нівелювання TOPCON System 5 для бульдозерів
Ви можете придбати 2D систему нівелювання TOPCON System 5 для бульдозерів у офіціного дилера TOPCON SOKKIA за найкращою ціною як для приватних осіб так і для юридичних компаній по безготівковому перерахунку з ПДВ. Для того щоб замовити 2D систему нівелювання TOPCON System 5 для бульдозерів, Ви можете скористатися наступними методами: зателефонувати за одним із номерів +380672341155, +380679900505, написати листа на електронну пошту mail@ukrgeomc.com або завітати до нашого торгового залу за адресою м. Київ, проспект Відрадний 95Г, оф. 300. За номером телефону +380672341155 також працюють Viber, WhatsApp, Telegram, Signal. Доставка та монтаж 2D системи нівелювання TOPCON System 5 для бульдозерів здійснюється по м.Київ, а також по всій Україні (Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кропивницький, Кривий Ріг, Луцьк, Львів, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці та ін.) безкоштовно.

Рекомендовані товари
Швидке замовлення

2D системи Topcon для управління автогрейдерами забезпечують автоматичне інформування оператора про висоту підйому та ухилу.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*