Каталог товарів

Topcon додатково розширює платформу MC-X за допомогою абсолютно нової опції GNSS для компактного обладнання

Категорії

ЛІВЕРМОР, Каліфорнія – 14 березня 2023 р. – Topcon Positioning Systems оголосила про доступність нової опції глобальної навігаційної супутникової системи (GNSS) для свого компактного рішення для керування машиною MC-Mobile . Завершуючи портфель компактних рішень компанії, ця опція GNSS дозволяє підрядникам легко інтегрувати свої компактні машини в парки, які вже оснащені технологією GNSS. Це розширення надає власникам міні-навантажувачів, компактних гусеничних навантажувачів (CTL) і міні-екскаваторів найширшу пропозицію можливостей керування машиною на сьогоднішній день.

«Спочатку ми створювали MC-Mobile, орієнтуючись на підрядника меншого або середнього розміру, — сказав Мюррей Лодж, виконавчий віце-президент і генеральний менеджер Topcon. «Працюючи з призмою на щоглі і нашим 3D-роботизованим інструментом, LN-150, користувачі легко вимірюють, проєктують і будують прямо на місці, все за допомогою одного рішення 3-в-1 — розширюючи свої можливості та розвиваючи свій бізнес. Тепер ця нова опція GNSS дозволяє менеджерам автопарків легко інтегрувати компактні машини в набагато більші та складніші робочі процеси з такою ж модульністю між машинами та простотою використання, які зробили MC-Mobile одним із наших найбільш обговорюваних продукції минулого року. Завдяки платформі MC-X стало можливою версія системи локального позиціонування (LPS) і GNSS».

1. Датчик ухилу IMU
2. Контролер
3. Планшет "Android"
4. 3D роботизований навігатор LN-150
5. 3D датчики положння (призма 360° або ГНСС-приймач). 
 
Архітектура MC-X поєднує численні комунікаційні технології, такі як платформа зв’язку Sitelink3D, підтримка численних датчиків висоти, IMU та GNSS-приймачів, щоб адаптувати рішення безпосередньо до робочого процесу підрядника — максимізувати повернення інвестицій на кожному етапі операції .

Весь портфель MC-X Powered розроблений, щоб зробити керування машиною простим у використанні та доступним для різноманітних підрядників. Він об’єднує змішані парки обладнання для землерийних робіт (як повнорозмірного, так і компактного), асфальтобетонного та бетонного обладнання, і розроблений, щоб бути таким же гнучким, як і потужним, адаптуватися до різних застосувань і типів машин, підвищуючи продуктивність і швидкість для операторів будь-якої кваліфікації.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*