Каталог товарів

Topcon розширює портфоліо компактних рішень за допомогою рішення автоматичного контролю рівня 2D-MC для компактних гусеничних навантажувачів

Категорії

ЛАС-ВЕГАС, штат Невада – 17 січня 2023 р. – Topcon Positioning Systems анонсувала 2D-MC, рішення автоматичного контролю рівня для компактних гусеничних навантажувачів. Тепер доступна в Північній Америці, 2D-MC — це недорога двовимірна система керування машиною, яка призначена для встановлення безпосередньо на вибране навісне обладнання. Підключаючись безпосередньо до засобів керування машиною та простого у користуванні бездротового дисплея, рішення працює разом із знайомою ротаційною лазерною технологією для забезпечення спрощеної робочої видимості з усією інформацією, необхідною для досягнення цільового рівня з більшою точністю та за менший час.

Ідеально підходить для роботи на ухилах, планування тротуарів, заміни дорожньої основи та дренажної системи, парковок, спортивних майданчиків, ландшафтного дизайну, рівних майданчиків, робіт усередині приміщень, підготовки бетонного майданчика тощо. 2D-MC — це рішення для автоматичного контролю рівня, розроблене для адаптації до різних робіт. Пристосування для компактного обладнання, що використовує продуктивність технології керування машиною з точністю лазерного позиціонування.

«Компактне обладнання довело свою важливу роль на будівельних майданчиках будь-якого розміру, і ці нові функції є свідченням відданості Topcon зростаючим потребам сучасних підрядників», — сказав Мюррей Лодж, виконавчий віце-президент. «Тепер, коли переваги керування машиною доступні для компактного обладнання, ці системи можуть забезпечити операційні переваги, які допомагають підрядникам виконувати більше роботи за менший час, дозволяючи їм брати участь у ставках на більшу та/або більшу кількість робіт».

Знайома технологія робочого місця
Система 2D-MC використовує лазерні приймачі для роботи з ротаційними нівелірами. Якщо користувач знайомий з ротаційним нівеліром, не потрібні додаткові інструменти чи навчання, щоб визначити правильний рівень для навісного обладнання.
Систему можна налаштувати за допомогою встановлення подвійного лазерного приймача на обох краях леза або одного лазерного приймача з високоточним двоосьовим датчиком нахилу для визначення висоти та нахилу. Система 2D-MC сумісна з багатьма вже реалізованими інструментами, а можливість використовувати програмне забезпечення на пристроях Android, таких як планшет CT8X2, дає клієнтам переваги використання зручного для них інтерфейсу.

Просте програмне забезпечення
Розроблений на основі програмної платформи 3D-MC Topcon, 2D-MC має спрощене програмне забезпечення, яка підтримує подібний візуальний інтерфейс користувача, пропонуючи зручність і знайомство, коли клієнти додають технологію 3D-MC вищого класу до свого парку.

Додаток має простий користувальницький інтерфейс із зрозумілою стрілочною індикацією «прогресивного» рівня. Це надає оператору зручне візуальне повідомлення «В про’єкті» та «Відзилення від про’єкту». Завдяки регульованому керуванню збільшенням/зменшенням висоти прямо з джойстика машини, установці/відповідності висотам/ухилам, можливостям регулювання клапанів, автоматичним оновленням і простим меню оператор може почати роботу з системою за дуже короткий час.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*