Каталог товарів

Topcon збирається представити новітні технології на Bauma в Мюнхені

Категорії

МЮНХЕН – Topcon Positioning Systems продемонструє останні технології для ключових галузей землерийних робіт, будівництва доріг та асфальтування, будівельних конструкцій та геодезичних робіт на Bauma 2022 у Мюнхені.

«Bauma об’єднує провідних експертів галузі та ключових осіб, які приймають рішення, і ми раді бути частиною цього, обговорюючи останні рішення з будівельним ринком. Виставка завжди є важливою для нас, і ми з нетерпінням чекаємо можливості, яку вона надає, щоб позитивно вплинути на майбутнє галузі», — сказав Ulrich Hermanski, директор з маркетингу та виконавчий віце-президент Topcon Positioning Systems.

Портфоліо Topcon для землерийних робіт включає рішення, які допомагають підрядникам планувати, виконувати та отримувати прибуток за рахунок підвищення ефективності та продуктивності.

Ідеально підходить для невеликих землерийних проєктів, MC-Mobile, нове рішення 3-в-1, яке передає керування машиною на компактне обладнання, буде показано для міні-екскаваторів. Завдяки функціональності локальної системи позиціонування (LPS) макет може бути виконаний за допомогою інструменту LN-150 для позиціонування інформації, призми та планшета. MC-Mobile дозволяє підрядникам плавно переходити від макета до дизайну та машини, використовуючи однакові апаратні та програмні рішення. Він надає можливість самостійно виконувати схему будівництва, створювати проєкти в польових умовах і будувати відповідно до точних специфікацій і точності.

«Вимірювання, проєктування та створення з інструкціями керування машиною можна виконати за допомогою однієї системи, взявши той самий дисплей планшета, який використовується для вимірювання, розмістивши його в кабіні машини та маючи візуальне зображення для отримання результатів з неперевершеною точністю. Це допомагає підрядникам бути більш продуктивними, скорочуючи трудовитрати, час і переробку, а отже, збільшуючи прибуток», – сказав Hermanski.

Два нових рішення для ассортименту бруківки — це рішення Virtual Ski для 3D холодних фрез і рішення LPS для міських умов і мостових настилів, обидва розроблені для отримання оптимальних результатів укладання. Ці нові рішення доповнять існуючі пропозиції систем будівництва доріг і асфальту для таких застосувань, як асфальт, бетон, бордюри та водосточні жолоби, а також програмне забезпечення та веб-сервіси для допомоги в управлінні сайтом і логістикою для проєктів і автопарків.

На виставці будуть представлені новітні технології Topcon у сфері геодезії та геопозиціювання. Включено буде інформація про нещодавно розширену службу корекції мережі GNSS, Topnet Live, яка забезпечує надійне та точне позиціонування для широкого спектру програм по всьому світу. Також будуть доступні технології для підвищення точності та зменшення кількості повторних робіт у будівельному секторі.

Дізнайтеся більше про Topcon під час виставки в залі A2, стенд 249. Команда проводитиме живі демонстрації на стенді та буде доступна для індивідуальних консультацій. Щоб дізнатися більше про Topcon у Bauma, відвідайте topconpositioning.com/bauma-2022

Про Topcon Positioning Group 
Topcon Positioning Group, завжди на крок попереду в технологіях і перевагах для клієнтів, є провідним розробником, виробником і дистриб'ютором точних вимірювань і рішень для робочих процесів для глобального будівництва, геопросторових і сільськогосподарських ринків. Головний офіс Topcon Positioning Group розташований у Ліверморі, Каліфорнія, США ( topconpositioning.com ,  LinkedIn ,  Twitter ,  Facebook ). Її європейський головний офіс знаходиться в Capelle a/d IJssel, Нідерланди. Корпорація Topcon (topcon.com), заснована в 1932 році, торгується на Токійській фондовій біржі (7732).

 

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*