Каталог товарів

Volvo Active Control інтегрується з Topcon для налаштування роботи екскаватора

Категорії

Volvo Active Control допомагає операторам будь-якого рівня підготовки автоматизувати процес копання. Тепер, завдяки інтеграції з Topcon 3D-MC, будуть можливі нові та складні проекти. Програмне забезпечення Topcon легко інтегрується з меню Volvo Active Control, дозволяючи операторам швидко налаштовувати роботу в режимі «Авто». При копанні траншей, профілювання схилів або створенні профілів майданчиків, співпраця Topcon 3D-MC з Volvo Active Control допоможе операторам досягти ідеальних результатів.

Volvo Active Control інтегрується з Topcon для налаштування роботи екскаватора

Краща видимість і контроль
Програмне забезпечення Topcon 3D – ідеальний вибір для складних і великих інфраструктурних проектів, забезпечує більш детальну і реалістичну візуалізацію, допомагаючи підвищити ефективність і скоротити кількість дорогих помилок. Останні оновлення Topcon 3D-MC для Volvo включають бездротовий доступ до Sitelink3D, підтримку файлів LandXML, оновлений графічний інтерфейс користувача і функцію віддаленої підтримки через бездротову мережу.

Переваги ефективності та точності
Остання версія програмного забезпечення Volvo Active Control підтримує функцію автоматичного нахилу для похилих ковшів і похило-поворотних пристроїв Steelwrist, а також функцію повернення до копання під назвою «Відгук ковша». Ця електронна система управління машиною, вперше представлена ​​у 2019 році, спрямовує оператора через функції, що дозволяють автоматизувати процес копання до 45% швидше, ніж при традиційному профілюванні.
При використанні пакету Boundary Limits оператори можуть автоматично зупиняти поворотний рух під заданим кутом, щоб полегшити копання і навантаження самоскида. А при роботі в обмеженому просторі оператори можуть настроїти висоту і поворот стріли та ковша, щоб уникнути бічних або верхніх перешкод.

Застосовні моделі
Для клієнтів Volvo в Європі та Азії система Volvo Active Control в цей час доступна на гусеничних екскаваторах Volvo EC220E, EC250E, EC300E та EC350E. Для клієнтів в Північній Америці він пропонується на трьох моделях: EC220E, EC250E та EC300E. У 2022 році Volvo Active Control буде розширена до додаткових моделей.

Джерело: Інформаційний портал Заповнювачі

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*