Каталог товарів

3D система нівелювання TOPCON TWIN GPS + MC2 + LPS + ST2 на грейдері SANY C8 STG230C-8

Категорії

Клієнт вирішив добре підготуватись до будь яких задач. На грейдер SANY STG230C-8 було встановлено 3D систему нівелювання від Topcon в комплектації з TWIN GPS антеною яка дозволяє визначати поточне орієнтування машини до початку її руху, а також враховувати кут атаки відвала, якщо він нахилений вперед відносно вертикальної площини.  Автоматична система 3D ГНСС для клієнта була реалізована в однощогловому виконанні але з подвійною антеною GNSS, це унікальне рішення від Topcon, так звана TWIN Antenna (слово TWIN в перекладі з англійської означає «подвійний, парний») завдяки цьому у клієнта на відвалі не буде двощоглового виконання, що являється громізким та сильно обмежує можливості руху відвалу, двощоглове виконання не таке популярне. Підготовка для встановлення щогли була виконана для двох сторін, виходячи з особливостей ділянки робіт, оператор машини може легко встановити щоглу на ліву або праву сторону відвала.

Додатково до датчика поперечного нахилу відвала було встановлено інерційний датчик MC2. Така комбінація обладнання дозволяє отримати більш високі показники рівності формованої поверхні, особливо на віражах, а також більш точно враховувати кут атаки відвала.

Також дана система була поставлена в комплекті GNSS-приймачів SOKKIA GRX3 з радіо модемами для передачі поправок на відстань до 15 км та контролерами SOKKIA SHC6000 та з роботизованим тахеометром Topcon серії GT з кутовою точністю 1". Дана комплектація дозволить використовувати систему там, де неможливо застосовувати 3D ГНСС систему на основі супутникового позиціонування - в тунелях, в умовах щільної висотної забудови і т.д. При цьому автоматична система 3D LPS забезпечує максимально можливу точність роботи машини. Роботизований електронний тахеометр, що використовуються у складі системи 3D LPS на грейдері буде застосовуватися для вирішення традиційних геодезичних задач на будмайданчику. Завдяки функціям автоматичного пошуку та супроводу цілі, роботизований тахеометр може забезпечити виконання геодезичних робіт однією людиною, що керує інструментом дистанційно.
На грейдері переналаштування системи нівелювання при роботі від GNSS чи LPS займає орієнтовно 5-10 хв оператором машини. Достатньо тільки вибрати одну з попередньо створених конфікурацій GNSS чи LPS на панелі системи та встановити на щоглі призму 360° чи GNSS антени, і гредер готовий до роботи.     

Система 3D від Topcon може працювати в режимі 2D. Для цього даний комплект був доукомплектований ультразвуковим датчиком  ST-2. 

Купити 3D систему нівелювання TOPCON TWIN GPS + LPS + ST2 для грейдера
Ви можете придбати 3D систему нівелювання TOPCON TWIN GPS + LPS + ST2 для грейдера у офіціного дилера TOPCON SOKKIA за найкращою ціною як для приватних осіб так і для юридичних компаній по безготівковому перерахунку з ПДВ. Для того щоб замовити 3D систему нівелювання TOPCON TWIN GPS + LPS + ST2 для грейдера у офіціного дилера TOPCON SOKKIA, Ви можете скористатися наступними методами: зателефонувати за одним із номерів +380672341155, +380679900505, написати листа на електронну пошту mail@ukrgeomc.com або завітати до нашого торгового залу за адресою м. Київ, проспект Відрадний 95Г, оф. 303. За номером телефону +380672341155 також працюють Viber, WhatsApp, Telegram, Signal. Доставка та монтаж 3D системи нівелювання TOPCON TWIN GPS + LPS + ST2 для грейдера здійснюється по м.Київ, а також по всій Україні (Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кропивницький, Кіровоград, Кривий Ріг, Луцьк, Львів, Маріуполь, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці та ін.) безкоштовно.

Рекомендовані товари
Швидке замовлення

Надійна, стабільна, безперебійна робота системи і машини, незалежність від погодних умов і часу доби - це лише деякі переваги використання систем 3D ГНСС на автогрейдерах.​

Швидке замовлення

Інерційний датчик TOPCON MC2. Така комбінація обладнання дозволяє отримати більш високі показники рівності формованої поверхні, особливо на віражах, а також більш точно враховувати кут атаки відвала.

Швидке замовлення

Автоматична система нівелювання Topcon дозволяє автоматизувати процес роботи, в результаті підвищити продуктивність роботи автогрейдера, а також якість формованої поверхні.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*