Каталог товарів

Topcon представляє рішення MC-Mobile для керування портативними машинами для компактного обладнання

Категорії

ЛІВЕРМОР, Каліфорнія – 19 січня 2022 р. – Topcon Positioning Group анонсувала своє абсолютно нове рішення для керування портативним обладнанням MC-Mobile для компактного обладнання. Базуючись на платформі керування машиною Topcon MC-X, MC-Mobile пропонує користувацький досвід та конкурентоспроможні переваги повнорозмірних рішень керування машиною для компактних екскаваторів, міні-навантажувачів та компактних гусеничних навантажувачів (CTL).

Більше, ніж керування машиною
MC-Mobile надає користувачам функції проєктування, зйомки та перевірки, а також багатофункціональне програмне забезпечення Topcon. Оператори можуть використовувати модульні компоненти для широкого спектру застосувань, включаючи перевірку оцінки, створення поверхонь на льоту.

Дисплеї та інші компоненти створені для легкого спільного використання між багатьма машинами у власному чи орендованому парку. Ці деталі також можна переміщати з віхи роверів для перевірки рівня/макету до машини та назад.

Розблокування цифрового будівельного майданчика для підрядників будь-якого розміру
«MC-Mobile — це спрощене, але комплексне рішення для керування машинами та роботою на майданчику для будь-якого підрядника, який використовує компактне обладнання», — сказав Джеймі Вільямсон, виконавчий віце-президент Topcon Positioning Group. «Його легко налаштувати та використовувати, він доступний і пропонує ті ж конкурентні переваги, що й рішення для керування машинами, розроблені для більшого обладнання. MC-Mobile дозволяє підрядникам виконувати роботу швидше та точніше — усуває дорогу переробку та дозволяє їм перерозподіляти ресурси для виконання інших завдань на робочому місці. MC-Mobile спрощує багато завдань, надаючи власникам бізнесу більше контролю над своїми бюджетами та операціями, створюючи цінність та ефективність для операцій будь-якого розміру».

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*