Каталог товарів

Topcon та ClearEdge3D забезпечують реєстрацію в реальному часі та перевірку на місці за допомогою найновішого процесу контролю якості будівництва

Категорії

Geo Week, Денвер, штат Колорадо – 7 лютого 2022 р. – ClearEdge3D та Topcon раді представити новий стандарт для робочих процесів верифікації будівництва, поєднуючи останній скануючий роботизований тахеометр Topcon GTL-1200 і програмне забезпечення Collage Site із програмним забезпеченням контролю якості ClearEdge3D. Завдяки використанню даних, які збираються під час керування, реєструються в режимі реального часу та перевіряються за лічені хвилини на місці, підрядники тепер можуть скоротити до 96% постобробки даних і виявити проблеми з конструкцією за лічені хвилини в день монтажу.

«Мета полягала в тому, щоб спростити, зменшити інструменти та програми, необхідні для виконання роботи. Ми живемо у світі, де знайти кваліфікованих людей і без того важко, тому ми створили інструмент, яким може скористатися будь-хто, і при цьому гарантувати, що проект буде виконано до досконалості», — сказав Джеймс Норріс, віце-президент із галузевої стратегії в ClearEdge3D.

Collage Site забезпечує повну реєстрацію хмари точок у режимі реального часу, надаючи користувачам можливість виконувати високопродуктивне макетування. У поєднанні з GTL-1200 одна людина може компонувати, сканувати та повністю обробляти та візуалізувати скановані дані автоматично в польових умовах. Користувачі можуть завантажувати свої дані сканування в програмне забезпечення Verity та Rithm QA на польовому планшеті відразу після їх обробки, щоб виявити помилки конструкції за лічені хвилини до виходу з об’єкта. Нове рішення робочого процесу усуває стомлюючі налаштування та перетворює перевірку будівництва на більш інтегрований, інтуїтивно зрозумілий процес, щоб допомогти підрядникам бути активними у вирішенні помилок і зменшити ерозію прибутку.

Джерело: ClearEdge3D

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*